Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class="poetrypreamble"> </span>Tillägnad Bodil som inte publicerat någon limerick på länge. Kan denna månne väcka aptiten?!<br>  <br>


Limerick om vådan av att malträtera fisk

 

 

 

En småväxt polis i Fjärdhundra

försiktigt sågs lägra en flundra

och stack sig på benen,

fick klåda i grenen.

Om glädjen i det kan man undra. 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-25 07:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha men du är du säker på att det inte var en torsk :)***

jodå jag har en på G!!

tack snälla Calle!
2011-10-25

  Annie b'larsson VIP
Haha : )
Calle, din spjuver.
2011-10-25

  Carl O Andersson
Han måste varit särskilt kåt
så som han burit sig åt.
För ett sådant tidelag
kan ej varit till behag
Samtidigt kan man undra
vad avkomma den flundra
fick efter att polisveken
tagit del i parningsleken.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP