Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av för kort ansats

 

 

En krutgumma i Kvillebäcken

till grannen skrek "Kommer på fläcken!"

Hon satte full sprutt

och tog se'n ett skutt

men fastna' med grenen i häcken.

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 14:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Aj;)

Vass text detta,nästan taggig;)
2011-12-05

  Yrre VIP
Aj!! :D
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP