Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydligt hjärtlös

Du river bort skinnet på min rygg.

Du skrattar tomt.

Jag älskar det.

Jag är dock redan skinnfri

Du sticker ut mina ögon med dina förlorade naglar

Du skrattar tomt.

Jag älskar det.

Jag var redan blind

Du stampar på mitt hjärta

Du skrattar tomt

Jag älskar det.

Jag sa, du hoppar bara på ett dött luftslott, skapad av fantasi

För jag är redan hjärtlös




Fri vers av Jonas Lindh
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 20:58



Bookmark and Share


  BitterFittan
grymt!
2011-10-25

    Ann JM
Gillar denna. Känner igen känslan av att vara hudlös/gränslös, förblindad, hjärtlös (vilket blir dubbeltydigt här, tänker jag), så helt förlorad i något som inte finns.....
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Lindh
Jonas Lindh