Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'digital panik' av Algotezza, inspirerade till kommentaren. Några av orden kom till 'i efteråt' för att anpassa texten till formatet.


Kritik på en text (705) - en foting






Jag är en
av de där
nollorna som aldrig

fått känna på
det blott tänkbara
lyftet av att

bli till en
etta, å andra
sidan har jag

hört det som
att ettorna har
det ensamt där

uppe 'på toppen'.
En nolla kan
tänkas längta efter

att bli en
etta. Men vad
skall ettorna som

då längta efter?
Att bli nollor?
Kanske är de

(med andra ord)
det redan i
någon mening, känslomässigt?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-25 21:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiska funderingar, i jag-form; ett intressant grepp att resonera kring !
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP