Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en morgondikt

Nu smyger vintern i vinden
luften ändrar knappt märkbart andning
Frosten så tät att det lutar ögat
liknar ett tunt snölager.
Dova grå dis toner från årstidspalett
och jag tycker det är
underbart rofyllt vackert
Jag dricker mitt kaffe
och har en lugn skön morgon.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-27 08:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP