Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Vinden viner,
Sorgset.
Som en varg,
Ett sorgset ylande

Jorden skälver,
Kraftigt.
Som om de döda
Vill ha mig med sig.

Elden dånar,
Mäktigt.
Jag känner värmen,
Villig att bränna mig.

Vatten fryser,
Kyligt.
Någons sjö av lycka
Har frusit till is.

Varför kan du inte,
Inte komma,
Komma tillbaka?
Jag vill ha en chans.
Bara för att be,
Be om förlåtesle.
Och
Få lust att fortsätta...




Fri vers av Litia Featers
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-01-12 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litia Featers