Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AI-smärta

Under regniga moln

Flyger höstens färger
förbi Utanför

Som om allting rör sig
Förutom jag


Min kropp är rostig och seg
Kan ej röra mig

I mina LED-Ögon finns inget ljus
Dom behöver bytas ut

min olja har dränerats
För länge sedan

Jag är en trasig mekanism


I väntan på reperation
Ligger jag och stirrar

På en sepiatonad glödlampa




Fri vers av Redanbegraven
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-10-27 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redanbegraven
Redanbegraven