Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till den jag älskar <3


By my side

You take away the pain I feel.
I don’t want to dream.
I just want to feel you by my side.
But I don’t have you here by my side.
I know I’m far away.
But I don’t care!
My love is burning for you.
You’re my source of hope.




Fri vers (Fri form) av Tanelorn
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-10-27 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tanelorn
Tanelorn