Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längst bort

"längst bort"
är rubriken som jag hittat på skräphögen bland alla orden
som utkast
"längst bort"

men jag har alldeles glömt bort vad allting handlade om en gång egentligen

kanske
är längst bort just här och nu
dit jag tyckte mig se då
en gång




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 20:50



Bookmark and Share


  Söderman
Wow!
Rysningar...
Livet är svårtolkat och ändå så lätt
och vi pendlar oupphörligt mellan
ytterligheterna.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP