Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


Jag är här nu

Kom kyss mig med din värme
Kom och svep mig bort
Till en annan plats
En annan stund
Utan tid, år, datum
Smek mig med din energi
Solen vinden luften
Jag är här nu
Redo
Värm min själ, förenad med allt
Jag är allt, allt är jag
Förenad
I kärlek
Solen vinden luften
Jag är hel
Vibrerar av kärlek
Till livet, till solen vinden luften
Till livet
Förenad i kärlek
Med solen vinden luften




Fri vers (Fri form) av Matisse
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-10-30 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matisse
Matisse