Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som aldrig förut

den värmen som ett ögonkast ger
det hopp som reser sig
det leendet som värmer ända in i själen
jag vill bara ha mer




Fri vers av amarillo
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 09:38



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Det är så sant så av värmen vill man bara ha mer.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo