Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens tunga

nu borde det vara min tur
min tur att hitta dig
låt kärlekens tunga tala till mig




Fri vers av amarillo
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-30 09:45



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Eldkvarn!
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
...å vad fin....känner
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo