Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This confession has meant nothing

Igår trivdes jag.
Ibland våra vattenmelondrinkar
och vodka blandningar.

In the center of attention
För kolla hur de ser ut?
Kolla. Nu slickar hon upp spriten ifrån hennes hals.
Så groteskt
Och underbart

Jag fnissade med ditt namn på mobilen.
Nej fy, så här kan jag inte skriva
Men han måste ju fatta någongång
sludrade du fram.
Jag raderade meddelandet igen.

Det tycks alltid vara bäst så.
Trots att jag efter massa shotar skrek ut i malmö natten
"MEN JAG VILL JU BARA HA SEX MED DIG!"
Du skrattade så att du trillade ner på gatan där du låg kvar och skrattade.
För du är så grotesk
Och så underbar.




Fri vers av Demolition Doll
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demolition Doll
Demolition Doll