Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Det hänger på orden!' av Ewa-Britt Nilson, inspirerade till kommentaren. Som en del av titlen antyder, texten är en rick.


Kritik på en text (713) en rick om frihet att yttra sig









Se detta är precis min stil
att leva med blandad profil
skriva som en filosofisk tok
fastän tänka likt värsta bok
så kan man skapa sig en deal




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 18:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
anar dig bland orden
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP