Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödskampen

 

 

 

Livet är bara
introt till det eviga.

Jag ser mig i dig.

Du vänder mig ryggen, som
segrare i dödskampen.

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Catharina Edin VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-03 22:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som lägger sig på minnet! Bra!
2011-11-07

  Börje Larsson
starkt, oerhört starkt!
2011-11-07

    ej medlem längre
tuff. stentuff.
2011-11-07

  anits VIP
Mycket starkt och tänkvärt skrivet
2011-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är bara vilken evighet.
Det finns två att välja på.
2011-11-04

  ULJO
Detta är nog det bästa du skrivit på Poeter.se. Helt magiskt.
2011-11-04

  stenen/ Yv Ericsson
oj vad jag skulle vilja kunna skriva en komentar såsom lodjuret.
jag känner att jag kastas fram och tillbaka i texten, som om det var en spegel
2011-11-03

  Ingela Svenson VIP
jag skulle vilja säga att detta är alltför starkt, men det är bara därför att jag är feg, det är enastående!
2011-11-03

  lodjuret/seglare VIP
Du skriver som om du skrivit i förväg det sedan Salvador Dali låtit sig inspireras till att söka fånga i sina tavlor. Eller för den delen inspirerat en filmregissör som Bunuel, vilken sedan skulle ha sökt omvandla till bilder på vita duken.
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP