Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgprakt

Jag drar mig inte längre

för att säga att världen

är vacker



Träden färgas gula och orangea

på min promenad



Självaste längtan

blev till ett färgsprakande löv

i min hand




Fri vers av Tea Alex
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 08:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen anledning att dra sig för det.
2011-11-04

  Gunnar Odhner
Fin dikt. Ibland är det mindre påtagliga (längtan) materiellt närvarande.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex