Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm

Glöm dagar av svaghet

Glöm nätter i ångest och ånger

Glöm ditt gamla jag och det förflutna

Det är en ny dag, en verklighet, en möjlighet

Glöm det som varit

Minns framtiden istället

Den är vackrare




Fri vers av Emzeer
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer