Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant

Jag är inte bortskämd, inte i min värld

Jag är inte elak, bara ärlig

Jag är inte lösaktig, bara velig

Jag är inte arg, bara besviken

Jag är inte kär, bara förälskad

Jag är inte jag, bara den du vill att jag ska va.




Fri vers av Emzeer
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-11-05 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emzeer
Emzeer