Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i dina blå ögon...sista för ikväll allhelgonabagatell



Rider ut stormen
färdas med vågorna som
sköljer mot stranden
inget så lugnt som stormigt
hav efter det gått i kvav




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godnatt små vågor, godnatt...
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP