Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd & sten

Dags att vika ditt slitna tyg
Aska från veden där brasan var
Nakna rötter där vind har blåst
Spår av blod på träd och sten

Jag är ännu inte gammal
Yngre än din faders whisky
Ändå finns det något kallt i mig
Ändå går jag dit vattnet är klart

Dags att vila kroppen, min son
Jag var borta, men jag hörde att du vann
Nakna träd där huset stod
Spår av blod vid bäck och flod

Vill du följa mig, min kära
Över kullarna, till marknaden
Där land och havet möts
Vi kan gå dit med våra nakna fötter




Fri vers av enheinekentack
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 20:49



Bookmark and Share


  sangel
Du skapar en bild hos mig av lågmält vemod varvat med tillförsikt inför framtiden. Nakna bilder av ett nästan tappat hopp.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

enheinekentack
enheinekentack