Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demonens prosa

 

 

 

Molnen är så osedvanliga idag;
så särade och immuniserade.

Jag talar om regn med dig,
men du avskyr varje hint om vatten.

Jag såg dig i affären och tog hem dig,
och nu klagar du på vädret.

Jag kommenterar bara; jag styr inte -
jag bara önskar, att svalorna flög lägre idag,
så tätt vid marken att gräset rodnar.

Att demonens prosa, ville smitta.

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-08 22:42



Bookmark and Share


  ulf olsson
suveränt. applåd. bokmärke.
2011-11-09

  Börje Larsson
dikten smittar...med sitt behagliga flyt...bra!
2011-11-09

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Vet du vem som introducerade ordet "ockultism" i svenska språket?
2011-11-09

  Nanna X
oh yeah så TÄT!
2011-11-08

  Ingela Svenson VIP
demonens prosa, vilken fantsieggende titel, man vill läsa den
2011-11-08

  anits VIP
Berörande
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP