Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUCKING NIRVANA.

Jag älskar.
dig.

Och månljuset snyftar.
över oss.
gråter salta tårar.
av kärlek.

En längtan.
En längtan i mitt bröst.
Det känns.
Som ett tomrum.
Och där.
Där har du tagit vid.
Tagit plats.
Du fyller upp mig.

Jag lägger mig ned.
Fylls av kärleken.
Och den värme.
Den för med sig.

Jag tänker ligga här.
Säger jag.
Tills solen går upp.
Och bara känna.

För jag behöver inte dig.
När jag har kärleken.

Månen snyftar ännu mer.
Över mig.
För du har gått.

Månen börjar gråta igen.
Jag försöker trösta den.
Men det går inte.

En svag strimma av blått.
Syns vid horisonten.

Månen börjar skrika.
För den är inte så gammal.
Det är en babymåne.

Dumma måne.
Tänker jag.
Att du inte kan hålla.
käften.

Månskimmer
Aftonljus
rosor och viol
Jag älskar sådant.
Tänker jag.

Jag röker en cigarett.
Jag brände mig - Det sved.

Men stjärnan tar den ifrån mig.
Månhelvetet blir vred.

Jag kanske borde sluta ta LSD.
Så att jag får ha mina grejer ifred.

Nu går jag härifrån.
Och tar med mig lite björkved.




Fri vers av MOLKOII
Läst 395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-10 09:04



Bookmark and Share


  MOLKOII
John, det har du också!

Pot head, tack för kommentaren! Den var härlig :-) ska kolla Wiki senare, för just nu hänger jag inte med alls! Mvh
2011-11-13

  Pot Pourri
Älskar slutet :) Doftar 'pottaska' i min värld, vilket är helt suveränt! Tänker rengöring med eldad björk -
"askan urlakas med vatten"... (månen här) "...och kokas..." (saknaden sen) - ur
http://sv.wikipedia.org/wiki/Pottaska - Eaastående månträd fick jag framför mig i minnet. En bild jag har på en fullmåne genom en björkkrina. Tack för den reflektionen! ...och titeln är ganska sagolik, ja. :) *storler*

2011-11-13

  John Shade
Hon hälsar tillbaks att hon älskat dig i 85 år
2011-11-13

  MOLKOII
Hälsa mormor från MOLKO så gott.
2011-11-13

  John Shade
Min mormor skriver satirer
2011-11-13

  MOLKOII
Tack Danny boy, vännen! :) Var rädd att få skulle förstå att det var satir och tro att jag kör på den där stilen haha.
Folk är så jävla trögfattade!
2011-11-12

  Olliwer
Brian du har blivit så aktiv här. Jag gillar det.

Och texten är makalös, hahah. :)
2011-11-10

  MOLKOII
Haha jag är MOLKO, sluta tramsa nu.
2011-11-10

    Den försvunna
Jag tror att det är mindre satir än vad du själv tror. Alla poeter är puckon - särskilt de utan skjorta.
2011-11-10

  MOLKOII
Bästa satir jag skrivit någonsin. Fucking nirvana!
2011-11-10

  MOLKOII
Bästa satir jag skrivit någonsin. Fucking nirvana!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII