Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brinna i ovisshet


Jag ber dig

nu har jag gjort det igen
förklarat mig svag för dig
i berusat tillstånd

jag har förstånd att låta bli
känna ångest efteråt
jag borde veta bättre
att du är värd bättre

du ska veta att min kärlek
är även starkare när jag är skärpt
det måste du ha förstått

jag ber dig
ge mig ett tecken
en liten nyckel
som ger mig tillstånd
till dina tankar




Fri vers av Lillemor Folkmun
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här gillar jag, väldigt fin..
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor Folkmun