Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa bungyjump, ut genom fönstret som du håller stängt.



Dina mantlar och slängkappor har aldrig lurat mig.
Även om du föll på kullerstenarna
senast vi sågs
så vet alla att du kan gå i klackar

Jag vet vem du är,
men du sitter där
och minns vem du var.

Du kan inte viska och gömma dig.
Du hörs och syns ändå.

Vad är det värsta som kan hända?
Att chefen rynkar pannan?
Du gillar honom ju inte ändå.

Jag vet vem du är,
men du sitter där
och minns vem du var.

Ta nu och hoppa bungyjump baby
ut genom fönstret
som du håller stängt

Vi ska ju ändå dö en dag.
Då kan vi minnas vem du var.
Låt oss leva när vi lever.

Du är fortfarande.
Du är.




Fri vers av Tina-sol
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 20:04



Bookmark and Share


    Glittra G
Den gick rakt in i hjärtat.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol