Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvernätter




Stegen dimdöljes
dansen syns för de som tror
kung Bore myser

månljusbestrålning
silvervitt sken ger namnet
åt vinterns älvor

silverälvorna
frostdansar på snöklädd jord
utan att frysa




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-16 12:19



Bookmark and Share


    Tea Alex
silvervitt sken ger namnet
åt vinterns älvor


Jag har alltid tänkt att det är älvor som dansar över snövidderna. Ja, inte på riktigt såklart. Men i min fantasti. Fin tekst! :)
2011-11-18

  anits VIP
Underbart vackert målande poesi
2011-11-17

  Linda CH VIP
Gillar den drömska trolska tonen!
2011-11-16

  Mr Lindemann VIP
Slutstrofen gör att altt lyfter

Mkt vackert!!
2011-11-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar poesi detta här
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm