Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var finns du


som kan


möta mig
när ångesten tär

tina mina frysta tårar
till ett stilla duggregn
eller ett häftigt åskregn

älska i timmar
men ändå ta ett nej
utan att nå klimax

svara på mina frågor
när minnet sviktar

stå kvar
när jag vacklar

leva i nuet

resa
utan mål

känna erotik
i dansen

smeka
min själ med ord

ge
utan att få

säga
förlåt

vara manlig
men ändå våga visa dina känslor

bada naken
med mig i havet

smeka mig
mjukt
ömsom hårt
med kärlek

knulla mig berusad
som ett vilddjur
eller sakta som...



finns du




Övriga genrer av fina
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-01-15 17:40



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tycker mycket, mycket om detta flöde - Har du läst min variant ordentligt?
Får en känsla av att det vi söker har väsentligt fler än blott några beröringspunkter ...
2006-01-21

  Propella
Mjukhård dikt som verkligen får mig att fundera. Bra jobbat!
2006-01-18

  nicklas ekström
ja du vet ...

gillar vad du gjort med texten sen förr gången ...
2006-01-15

    steffe struts
du är naturligtvis värd den du söker men han är svår att hitta! hoppas jag har fel och du enkelt hittar honom, redan imorgon! håll ögon och sinnen öppna...

känslig och fin text.

stefan
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

fina