Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möten

 

endast genom nya möte ...

med nya människor o en öppenhet i tankar...

kan jag förändra mitt gamla tänkande...

men det är svårt att våga vara...

så öppen...




Övriga genrer av fina
Läst 634 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fina