Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett av alla mina barnbarn


Barnbarn och Jag

han är snäll




Övriga genrer av Farmor
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-01-15 15:42



Bookmark and Share


    Botox
Här går gränsen mellan poesi och konst.
Så minimalistiskt -genialt.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Farmor

Senast publicerade
Barnbarn och Jag
* Se alla