Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar ur en badmössa

Om man är ute på djupa vatten
ska man inte tänka på djupet
bara på att man kan simma

Inte kan man simma medströms
när målet ligger motströms

Det är inte säkert
att det blir glatt
för att det är blött

Det krävs en jädrans massa nya tag
hela tiden
annars kommer man ingenstans

Om man ser
under ytan
får man hela bilden
klar för sig

Simmar var vecka i timtal och motionerar
men alla kilon jag fortsatt härbergerar
skulle så önska att bli mer smal
men i kroppen jag liknar mest en val
jag väl därom inte gnälla skall
när jag har fått flyt i alla fall




Fri vers av Maria Malm
Läst 566 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-17 13:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
prima flyt !
2011-11-23

  Mr Lindemann VIP
Med livet som insatts
och hoppet som livboj

tron som ankare

och grunden där fartyget gick på grund....
2011-11-18

    Tea Alex
Om man är ute på djupa vatten
ska man inte tänka på djupet
bara på att man kan simma
2011-11-18

  Blåbäret
tankar och ord som blir till en flytväst
kan behövas då och då...
2011-11-18

  anits VIP
En helt underbar text
2011-11-17

  Bodil Sandberg VIP
Härligt!!men tror inte du är som en val snarare en gla lax ***
2011-11-17

  aol
får lära mej simma, verkligen genomtänkt fint skriftat,
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm