Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar inte om pengar och inkomst. Det handlar om inställning och attityd.


Framsteg 4

Jag blir stolt över mig själv

inte främst för det jag

åstadkommit

utan främst för det jag

undvikit

hållt mig borta från

räddat mig själv från

att förgöras

av






Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ska verkligen vara stolt över dig själv!
2011-11-18

  Larz Gustafsson VIP
En lovvärd inställning.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex