Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhet 3

Jag vill inte äga

fler saker



Jag vill möta

fler människor




Fri vers av Tea Alex
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Från klarhet till klarhet i denna triptyk.
2011-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland känns det som om jag vill äga färre saker men inte möta några alls.
2011-11-19

  Minkki VIP
inte alltid enkelt att leva enkelt, men riktningen är klar och tydlig. Tack för dina ord!
2011-11-18

  Vilhelm
jag tycker om utvecklingen av dikten/dikterna. speglar bra hur en insikt växer.
gör det, vänta inte!
2011-11-18

  cilax VIP
en enkel men stark svit
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex