Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter (då hon fyllde år)


Så här galet
talar vintern
om sin glädje
inför dig
som är hans sommar

Jag strör rosenblad
av minnen
som konfetti
ifrån mig -
osynligt spray av solsken
som belyser hela dig

Den största glädjen
växer nära -
den största rosen
alldeles intill -

den växer
så närsynt nära
att man glömmer
den finns till.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-18 16:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande vacker dikt till din dotter....
2011-11-20

  Julio VIP
en sann poet minsann, är du,
väldigt vackert, till din dotter
2011-11-20

    Anneli A
Vackert!!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP