Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt möte...vågad bagatell



Solskenet hittar
vägen till min innersta
längtan smeker mig
långt bortom vågornas brus
ekan kluckar vid bryggan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får sommarlängtan av dina ord....
2011-11-19

    ej medlem längre
vackerbeskrivning av känsla..
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP