Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstenssken

Inget förtäljer när det ska ske
som Ambrosia för mitt sinne

Bländas gärna jag
förblindas allra helst totalt

Att inte hänge sig nu när det framträder
kunde vara på alla sätt död
samma mening

En kärna salig med
bärnstensfärgade strålar
skiner rakt igenom
diamantformad hålighet

Vill du så kan du
måste du
försvinna bort

Gå ut från vägen
in i det tjocka och tunga
svåra sanna












Fri vers av Oak VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 20:31



Bookmark and Share


  Inez L
Fastnade särskilt för bärnstensfärgade och de två sista stroferna. Utplåning och insikt. /Inez L
2013-01-18

  Ninananonia VIP
:) ja och sen det man möter då är guld :)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP