Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugen på bröst



Kycklingbröstfilé
marinerat i lime och
honung välgrillat
tomat och mozzarella
sallad och ett lätt rödvin

det är sommar det
och därefter ett samtal
tête á tête som en
delikat efterrätt samt
kaffe cognac och cigarr

och om kvällen är
ung en promenad ner till
tjärnen i skogen
för ett svalkande dopp och
en herdestund i gräset




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-20 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP