Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glipa mellan molnen



Blytunga tårar
hänger klänger sig fast likt
noter på rader
tröstlös sväljer före hon
sjunger med sin brustna röst

älska mig som du
älskar dig själv kyss mina
tårade ögon
ge mig leendet åter
så ger jag dig av min dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 10:22



Bookmark and Share


    lory
känns på djupet

bravo!!!!!!
2011-11-25

  PPQ
dundrande bra
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP