Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skratt, kärlek, sorg, ilska, hat, svek...


Känslor

Känner ett bubbel
Känner en spärr som plötsligt lossnar
Känner problemen som försvinner
Så känns skratt

Känner ett jubel inom mig
Känner glädje
Känner lättnad
Så känns kärlek

Känner tomhet
Känner tårar som rinner nerför kinderna
Känner hela världen klumpa ihop sig till ett moln
Så känns sorg

Känner frustration
Känner att ”behärskadig”-spärren släpper
Känner ett tomrum snabbt fyllas av smärta
Så känns obarmhärtig ilska

Känner ovilja
Känner avsmak
Känner ilska
Så känns hat

Känner allting puttas undan
Känner koncentration på en enda sak
Känner världen omfamnas av en dimma
Så känns svek




Fri vers av tieduptootight
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-01-16 15:10



Bookmark and Share


  tobbä
Herregud!!! Nu blev jag förstummad!! Detta är på högklass!!!
Du är skitbra!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

tieduptootight