Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besattheten styr min båt. Vart är vi på väg min vän?


ny golfboll?

När vi andas tillsammans då känner jag mig levande. När ditt hjärta slår i takt med mitt, då känner jag tryggheten vid mitt ryggslut. När du håller om mig och ligger tätt intill mig - då är jag på rätt plats, oavsett vilka kanter som än öppnas upp. För när jag är med dig, då ser jag tydligare.

Har du någon gång känt att du är villig att göra vad som helst för att få det att funka mellan två personer?

- Det funkar inte

Har du någon gång legat på rygg, tittat upp i taket och tänkt att du skulle vilja vara någon annanstans, där tryggheten inte bränns?

- Den bränns

Har du någon gång känt dig vilseledd av dina egna
blotta tankar som även blottar ditt sinne så innerligt
att du bara vill smälla huvudet i en vägg?

- Huvudet är paj sedan länge

Har du någon gång velat skrika så högt du bara kan av frustration för att ögon och hjärta tynger dig så mycket att om du lägger dig i vatten så skulle du känna att du sjunker och att varken kropp eller psyke orkar hålla dig upprätt?

- Psyket håller. Men halsen är en annan femma




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Bambiiee
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-11-28 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bambiiee
Bambiiee