Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrav mig

Jag är inte rädd för att flyga.
- Kasta iväg mig ' jag kommer tillbaka.
Jag är inte rädd för utmaningar.
- Ta mig till dem och jag genomför dem.
Jag är inte rädd för höga höjder.
- Ta mig i topp, ja långt upp.
Jag är inte rädd för att gå på grund.
- Jag reser mig igen.
Jag är inte rädd för att tappa en bit av mig själv.
- Jag föds på nytt, i katastrofalt skick.
Jag är inte rädd för att vara ensam.
- Men är ändå i behov av social närvaro.
Jag är inte rädd för att dö.
- Förr eller senare tynar vi bort.

Jag är rädd för att vara levande död.

Begrav mig nu.





Fri vers (Fri form) av Bambiiee
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bambiiee
Bambiiee