Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Blickfång

Lyfter man blicken
kanske man upptäcker att
gränserna är få

om blicken endast
begränsningarna fångar
ska man nog se upp




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 594 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-01 14:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
klaffande korrekt
2011-12-06

  © anakreon VIP
I sanning en
uppseendeväckande
text!
Calle
2011-12-02

  Bodil Sandberg VIP
Klokord!
2011-12-02

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
2011-12-01

  Ronny Berk
filosofiskt fritänkt- vidsynt och framsynt, ja !
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm