Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste

När jag ryser
längtar jag efter dig
du som gör så att min hud knottrig
och får min själ att vilja dansa
men ensamma nätter
måste lida
tillslut
någon gång
finns du där




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren