Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påstår

Någon påstår
Att jag är ensam
Att jag är feg
Tråkig och Usel

Någon påstår
Att jag tar droger
Befinner mig mellan helvete och paradis

Någon påstår
Att jag inte är nöjd
Att jag inte njuter av det vackra
Himmel och helvete

Är du nöjd?

Och någon påstår
Att jag saknar någon
Att jag blir kall på natten
Att jag inte finns
Imorgon

Men någon påstår också,
Att ingen borde påstå något alls.




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren