Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Vi träffas i sorgen
Men möts aldrig i glädjen
Våra gemensamna nämnare är hat och ilska
Ibland också sorg

Vi speglar varandra
Tills orden och kraften tar slut
Och vi andas när ingen annan orkar
Men vi båda vet
Att kärlek kräver ensamhet




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren