Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå dagens uppgifter om ifall han visste eller inte visste. Tänk, förr i tiden fanns det väl inte en kung som inte hade en radda barn på bygden, och världen gick vidare ändå.




Dagsvers om journalistik

 

 

En vanlig syndare som jag

kan slå sig lös varenda dag

och Aftonbladet tiger.

Men om du är en Bernadotte

som skymtats invid en kokott

så stundar vargatider.


En äkta kvällstidnings-schakal

har bara skit i sin anal

och det är inte mycket

av vett och vikt och kvalité

de sensationslystna får se

när pressen lättar trycket.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-03 10:02

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En god bekantskap sade till mig en gång 'Jag saknar inte en teve, jag bara har inte någon'. Så är det för mig då det kommer till dags- och kvällstidningar. För övrigt är det väl bara Expressen och DN som jämt skvallrar om Juholt och inga nu regerande politiker. Så har de ju då också en och samma ägare. De har skrivit nedgörande artiklar i väl mer än ett sekel. Vilket är trist. 'Nyheter' borde inte vara partiska, de skulle dessutom lika väl kunna vara 'positiva och glada' likväl som de nu i stort sett alltid är 'vinklade och negativa'. Tänk om man hade råd att starta en positiv morgontidning som bara skrev om 'goda' händelser, om vardagshjältar, hjältor och om människor som spänner över hela spektrat, allt från 'barn', 'vuxna' och 'gamla'. Då skulle reportrar slippa få magsår dessutom.
2011-12-04

  Måna N. Berger
Elegant om skvallerspeglarna!
2011-12-03

  Minkki VIP
suveränt skrivet om olustigt fenomen (bägge varianterna)
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP