Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELT NY DAG

en helt ny dag ska resa sig

ur skärvorna av nattens rusk

en dag med nya insikter

med helighet höjd över snusk

triumftrumpet och fanorna

som smattrar i Din friska fläkt

en ny dag som en kungsörn stolt

av skaparhanden varligt väckt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 17:50



Bookmark and Share


  mare VIP
" Vilken dag det ska bli "
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på att jorden ska träda in i ett högre medvetande.
Jorden kommer att gå under.
2011-12-03

  Suzie B VIP
Jag får en bild av en fana som vajar
när jorden träder in i ett högre medvetande.
Starkt och målande! :)
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP