Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar sol och svalkande bad


Våt dröm...sensuell bagatell



Dörren står på glänt
ljusstrimman letar sig in
smeker mörkblont hår
vandrar över magen når
springan mellan hennes lår

daggdroppar sipprar
ur livets gömma rinner
till blir en rännil
en porlande bäck driver
gäck med nyvaken kvinna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP