Ef 2:8

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ef 2:8




FÖRVÄNTAR MIG INGEN BELÖNING

tror inte på nån belöning

hemmavid

men jag tror på evig

outtömlig frid

förmodligen blir jag

frälst som genom eld

men hellre bli evigt friad

än bli fälld

jag väntar mig inte

omdömet "väl gjort"

men nöjer mig med en

öppen pärleport

jag är inget föredöme

på något vis

men har ändå del i

Jesu paradis

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/12 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-04 13:53



Bookmark and Share


  Kalle.O
Den här sparar jag...
2011-12-05

  Kalle.O
Den här sparar jag...
2011-12-05

  anits VIP
Fint och mycket berörande skrivet
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP