Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystartade fåmansbolag är oftast mycket ekonomiskt sårbara och har inte alltid förmåga avslöja alla de bondfångare som omger oss.




Dagsvers om Ångerrätt


Inför snarast en ny lag:

Ångerrätt för företag!

Kanske inte generell

men det här är en apell

för att vi ska komma från

skojeri per telefon.


Särskilt fåmansföretag

råkar illa ut idag.

Låt ej slemma ordcharmörer

lura de entreprenörer

som vårt land så väl behöver

i ekonomin framöver.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-05 11:01

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja, gode gud! Låt oss få slippa dessa halvkriminella typer som ringer upp människor i hemmet och ska sälja all möjlig skit - stör gör dom också och otrevliga är dom. De ringer och vrål-lurar gamla pensionärer som inte har krafter att stå emot. Totalförbud genast!
2011-12-05

  walborg
Superbra!!! Fattar inte varifrån alla slemma typer kommer ifrån???!!!
Företag UPA (utan personligt ansvar) eller Ohne Persönliche Haftung - satt i system, som stärks av bristen på etiska normer i sgs all penninghantering idag. Lagen skiljer mellan försäljning och rådgivning, men i praktiken glider alla igenom maskorna i alla instanser, bl a Allmänna Reklamationsnämnden, som vi själva betalar med skattemedel !!!!!
Det var faktiskt bättre förr där man kunde räkna med ärlighet även när det gällde pengar och bankmän.
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP