Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Det är svårt att veta vad jag baserar det här på


det är svårt för mig


att säga hejdå




Fri vers av Tea Alex
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex