Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig, se mig, se oss.

Det var inte min mening att inte se dig

var inte en del av planen

att titta bort




Fri vers av Tea Alex
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex